Agenda

13:00|El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, farà una visita institucional al Consell Comarcal del Montsià.Consell Comarcal del Montsià, Carrer Muntells, 1|Amposta (Montsià)

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, farà una visita institucional al Consell Comarcal del Montsià l'11 de febrer per tractar temes com eines de transparència i bon govern de les institucions comarcals ebrenques, l'Agenda 2030 i desenvolupament sostenible a les terres de l’Ebre i ajudes europees i plans de dinamització europeus.

L’acompanyen el director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), Arnau Queralt i Bassa, i l’alcalde d’Amposta i vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona, Adam Tomàs i Roiget.

També assistiran el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig i Castell, la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà i Samper, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim i Girones, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i Sanmartín.

El conseller Solé farà una atenció als mitjans de comunicació a les 13:00 h (Lloc: Consell Comarcal del Montsià, Carrer Muntells, 1, 43870, Amposta, Tarragona). Posteriorment, els mitjans gràfics podran gravar unes imatges de la reunió.