Agenda

La consellera Budó visita Calonge de Segarra i Balsareny

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà a Calonge de Segarra i Balsareny (Catalunya Central) diversos equipaments i infraestructures que formen part del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

  • 10:00|Visita a l'Ajuntament de Calonge de Segarra.Sala El Forn|Calonge de Segarra (Anoia)

    La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, arribarà a l'Ajuntament de Calonge de Segarra, situat provisionalment a la sala El Forn. L'alcalde Xavier Nadal rebrà la consellera que es reunirà amb els membres del consistori. Budó signarà al llibre d'honor de l'Ajuntament i, tot seguit, es traslladarà a la plaça on coneixerà la remodelació global del nucli de Dusfort. A continuació, visitarà les obres de remodelació i ampliació que actualment es duen a terme a l'edifici consistorial. Totes aquestes millores formen part del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

  • 12:00|Visita a l'Ajuntament i al camp de futbol de Balsareny.Ajuntament de Balsareny ( pl. de l'Ajuntament, 2)|Balsareny (Bages)

    La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà l'Ajuntament de Balsareny on es reunirà amb l'alcaldessa del municipi, Noelia Ramírez, i membres de la corporació, i signarà en el llibre d'honor de l'Ajuntament. Tot seguit, visitarà el camp de futbol i coneixerà el projecte Riu, que es beneficiaran del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).