La Generalitat organitza una missió institucional i empresarial a Colòmbia

query_builder   15 octubre 2013 12:39

event_note Nota de premsa

La Generalitat organitza una missió institucional i empresarial a Colòmbia

 

  • Els consellers d’Empresa i Ocupació i de Territori i Sostenibilitat explicaran en roda de premsa aquest dimecres els objectius de la missió, que passen per posicionar Catalunya com a soci estratègic i logístic per les exportacions i les inversions de Colòmbia a la UE.

 

  • Les empreses participants a la missió formen part dels sectors smart cities, moda, turisme, logística i infraestructures.
 
La Generalitat organitza una missió institucional i empresarial a les ciutats colombianes de Bogotà, Medellín, Cartagena de Índies i a  Panamà, del 19 al 26 d’octubre. La missió, que està encapçalada pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila,  i el president del Port  de Barcelona, Sixte Cambra, es presentarà aquest dimecres a les 10.30h en roda de premsa.
 
L’objectiu de la missió és establir i potenciar les relacions empresarials i institucionals entre Catalunya i Colòmbia, a més de posicionar Catalunya com el soci estratègic i logístic per les exportacions i les inversions de Colòmbia a la UE.