El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el punt d'informació turística de Nulles

query_builder   27 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el punt d'informació turística de Nulles

El director general d'Administració Local, inaugurarà també el nou dipòsit de subministrament d'aigua a Vilallonga del Camp
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura la nova oficina de turisme municipal de Nulles (Alt Camp) dissabte 29 de novembre, a les 13 hores. Prèviament, a les 11 hores,  inaugurarà el dipòsit de subministrament d’aigua potable del municipi de Vilallonga del Camp (Tarragonès).
El nou punt d’informació turística de Nulles s’ha construït al costat del Celler Cooperatiu Modernista declarat bé cultural i obra de l’arquitecte Cèsar Martinell. El projecte de construir l’oficina de turisme ve motivat per la necessitat que té el municipi d’un centre d’informació turística per la creixent oferta de turisme rural a Nulles. Les obres han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 80.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i amb 75.000 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
 
Pel que fa a les obres de construcció del nou dipòsit d’aigua potable a Vilallonga del Camp han tingut un pressupost de 220.054 euros. El Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha aportat una subvenció de 100.260 euros del Pla únic d’Obres i serveis de Catalunya (PUOSC). El nou dipòsit garantirà el subministrament d’aigua potable en plenes condicions a llarg termini, i a curt termini garantirà un servei d’aigua de qualitat a les actuals zones d’eixample i centre històric.

13:00|.C/ de l'Estació, s/n |Nulles (L' Alt Camp)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el punt d’informació turística de Nulles