TURISME

La Generalitat lliura les plaques acreditatives als 9 establiments de Salou adherits al segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE)

query_builder   28 octubre 2013 16:18

event_note Nota de premsa

TURISME

La Generalitat lliura les plaques acreditatives als 9 establiments de Salou adherits al segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE)

 
·         També rebran la placa acreditativa l’Ajuntament i el Complex Esportiu Futbol Salou.
 
La directora general de Turisme i vicepresidenta executiva de l’Agència Catalana de Turisme, Marian Muro, presidirà demà l’acte de lliurament de les plaques acreditatives als establiments i entitats de Salou adherits al segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE).
 
Salou s’ha certificat en la modalitat de Pol d’Excel·lència en Futbol. En el decurs de l’acte, rebran les plaques de distinció l’alcalde de Salou, Pere Granados, en nom de l’ajuntament del municipi; el Complex Esportiu Futbol Salou i 9 establiments d’allotjament del municipi. Aquest segell certifica que la destinació disposa d’uns establiments i serveis turístics perfectament adaptats a les necessitats dels esportistes.
 
L’acte comptarà amb l’assistència del regidor de Turisme de Salou, Benet Presas; del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; de la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Carme Mansilla; i de la gerent del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Maria Targa.