OCUPACIÓ

Empresa i Ocupació presentarà demà el Registre de plans d'igualtat en el marc de la jornada "El principi d'igualtat en la negociació col·lectiva"

query_builder   28 octubre 2013 16:25

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

Empresa i Ocupació presentarà demà el Registre de plans d'igualtat en el marc de la jornada "El principi d'igualtat en la negociació col·lectiva"

 
·         A les 09:30 hores a la sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c/ Ausiàs March, 40. Barcelona)
 
Demà, dimarts 29 D’OCTUBRE, el Departament d’Empresa i Ocupació presentarà el Registre de plans d’igualtat en el marc de la jornada “El principi d’igualtat en la negociació col·lectiva”. L’acte tindrà lloc a les 09:30 hores a la  sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c/ Ausiàs March, 40. Barcelona).
 
El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Ramon Bonastre, que es va comprometre en el Parlament el passat mes de juliol a posar en marxa aquest registre abans d’acabar l’any, inaugurarà a les 09:30 hores la jornada i presentarà el registre.
 
A continuació, a les 10:00 hores, la professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball, Pilar Carrasquer, pronunciarà la conferència “Els plans d’igualtat: un espai de diàleg a les empreses” a partir de les Recomanacions per a la negociació col·lectiva de plans d’igualtat realitzades en el marc del Consell de Relacions Laborals.
 
Posteriorment, el magistrat de la sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Galícia, José Fernando Lousada, pronunciarà la conferència “El principi d’igualtat en la negociació col·lectiva”.
 
El director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Jordi Miró, clourà l’acte.   

09:30|Jornada"El principi d'igualtat en la negociació col·lectiva".Sala d'actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs March, 40).|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Ramon Bonastre, presentarà demà el Registre de Plans d'Igualtat en el marc de la jornada“El principi d’igualtat en la negociació col·lectiva”.