El conseller Mas-Colell lliura al Parlament els Pressupostos de la Generalitat per al 2014

query_builder   4 novembre 2013 17:49

event_note Nota de premsa

El conseller Mas-Colell lliura al Parlament els Pressupostos de la Generalitat per al 2014

Demà dimarts, 5 de novembre, el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, portarà al Parlament el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya i el Projecte de llei de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic per al 2014. Després que el govern hagi aprovat els dos avantprojectes, Mas-Colell es traslladarà al Parlament per lliurar-los a la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert. Tot seguit, mantindrà una reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris i, en acabar, oferirà una roda de premsa per explicar els dos projectes de llei als mitjans de comunicació.
 
L’ordre de l’acte serà el següent:
 
12:00h    Arribada del conseller al Parlament i trasllat al despatx de la presidenta, Núria de Gispert, on tindrà lloc l’acte de lliurament dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2014, continguts en un llapis de memòria.  
 
12:15h   Reunió del conseller Mas-Colell amb els portaveus dels grups parlamentaris.
 
13:00h    Roda de premsa a la sala de Grups de la cambra catalana.
 
 
NOTA: els periodistes que no tinguin acreditació per accedir al Parlament, l’han de demanar a través del correu electrònic: premsa@parlament.cat

12:00|Mas-Colell lliura al Parlament els Pressupostos de la Generalitat per al 2014.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, portarà al Parlament el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya i el Projecte de llei de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic per al 2014. Després que el Govern hagi aprovat els dos avantprojectes, Mas-Colell es traslladarà al Parlament per lliurar-los a la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert. Tot seguit, mantindrà una reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris i, en acabar, oferirà una roda de premsa per explicar els dos projectes de llei als mitjans de comunicació.