El conseller Gordó inaugura les XII Jornades de les Juntes de Govern del Consell General de l'Advocacia Catalana

query_builder   7 novembre 2013 13:21

event_note Nota de premsa

El conseller Gordó inaugura les XII Jornades de les Juntes de Govern del Consell General de l'Advocacia Catalana

El conseller de Justícia, Germà Gordó, acompanyat del president del Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya, Miquel Sàmper, inaugurarà les XII Jornades de les Juntes de Govern del Consell General de l’Advocacia Catalana, que tindran lloc al Monestir de Sant Benet de Bages.
 
L’objectiu de les Jornades és l’obertura d’un debat per decidir quin ha de ser el futur de la professió davant el constant bombardeig de propostes del Govern de l’Estat que afecten el col·lectiu, com l’Avantprojecte de llei de demarcació i planta, que implicaria la concentració de jutjats en macrociutats judicials amb seu única a les capitals de demarcació, o la Llei de serveis professionals, que elimina la col·legiació obligatòria per als advocats que treballen per compte de terceres persones.
 
En aquest acte, hi intervindrà també el degà del Col·legi d’Advocats de Manresa, Abel Pié. Hi assistiran, entre altres representants del món del dret i la justícia, el degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca; la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Mercè Cardona; l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés; l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.

10:00|Inauguració de les XII Jornades de les Juntes de Govern del Consell General de l'Advocacia Catalana .Monestir de San Benet de Bages (Camí de Sant Benet)|Sant Fruitós de Bages (Bages)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, inaugurarà les XII Jornades de les Juntes de Govern del Consell General de l'Advocacia Catalana. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.