El president de la Generalitat s'entrevistarà aquesta tarda, a París, amb el màxim responsable de Nissan

query_builder   4 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat s'entrevistarà aquesta tarda, a París, amb el màxim responsable de Nissan

A la sortida, el president farà una breu declaració als mitjans.
El president de la Generalitat, José Montilla, viatja aquest migdia a París per entrevistar-se amb el màxim responsable de Nissan a nivell mundial, Carlos Goshn, president i CEO (Chief Executive Officer) de Nissan Motor Co Ltd. La trobada tindrà lloc a les quatre de la tarda a la planta de Renault situada als números 13-15 de Quai Alphonse le Gallo, a Boulogne Billancourt, París.
 
A la reunió, hi assistiran també el conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, i el vicepresident Senior d’Administració i Finances de Nissan, Eric Nicolàs.
 
L’objectiu de la trobada és parlar del futur industrial de les plantes de Nissan a Catalunya, per a les quals des de fa setmanes la companyia ha anunciat un expedient de regulació d’ocupació.
 
El president demanarà a l’empresa projectes de futur per a la planta de Barcelona i els anunciarà màxim rigor en l’anàlisi de l’expedient de regulació d’ocupació, quan aquest s’arribi a presentar.
 
El Govern català ha dit sempre que vetllarà per a que totes les regulacions d’ocupació siguin plenament justificades en tots els seus termes i que, en tots els casos, el Govern negociarà sortides de futur encaminades a preservar el màxim nombre possible de llocs de treball.
 
Nota: A la sortida, el president de la Generalitat farà una breu declaració als mitjans de comunicació que ho desitgin.
 

16:00|.Planta de Renault (Quai Alphonse le Gallo 13-15), a Boulogne Billancourt.París| ()

El president de la Generalitat s’entrevistarà aquesta tarda, a París, amb el màxim responsable de Nissan