L'ICASS i les patronals dels centres residencials de gent gran signen un acord per garantir la sostenibilitat del sector

query_builder   12 novembre 2013 18:21

event_note Nota de premsa

L'ICASS i les patronals dels centres residencials de gent gran signen un acord per garantir la sostenibilitat del sector

La directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny, i els representats de les patronals de centres residencials de gent gran (Associació Catalana de Recursos Assistencials, Unió Catalana d’Hospitals, Consorci de Salut i Social de Catalunya, Federació d’Entitats d’Assistència a la Tercera Edat sense Afany de Lucre, Centres Sociosanitaris Catòlics de Catalunya, Unió de Petites i Mitjanes Residències i Associació de Centres d’Atenció a la Dependència de Catalunya) signaran demà un acord per garantir la racionalització i sostenibilitat del sector.
 
Després de l’acte de signatura, la directora general de l’ICASS atendrà als mitjans de comunicació per explicar les línies generals de l’acord.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 13.00 hores i posteriorment, a les 13.30h aproximadament, la directora general de l’ICASS atendrà els mitjans de comunicació.

13:30|L'ICASS i les patronals dels centres residencials de gent gran signen un acord per garantir la sostenibilitat del sector.Departament de Benestar Social i Família (pg. del Taulat, 266-270)|Barcelona (Barcelonès)

L’Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) i les patronals dels centres residencials de gent gran signaran un acord per garantir la sostenibilitat del sector. Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges de la reunió a les 13.00 hores i, posteriorment, a les 13.30h aproximadament, la directora general de l’ICASS, Carmela Fortuny, atendrà els mitjans de comunicació.