El delegat del Govern lliura els guardons de la 1a. Edició dels Premis als Millors Projectes d'Emprenedoria de les Terres de l'Ebre

query_builder   15 novembre 2013 12:30

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern lliura els guardons de la 1a. Edició dels Premis als Millors Projectes d'Emprenedoria de les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, juntament amb el director territorial d'Ensenyament, Antoni Martí, lliura aquest dilluns, 18 de novembre, els guardons del concurs "Premis als millors projectes d'emprenedoria a la Formació Professional". L'acte també comptarà amb la participació del vicepresident de la Diputació de Tarragona, Pere Panisello; la directora territorial d'Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, i el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre, Jordi Borràs.
 
Els premis pretenen incentivar la presetnació d'idees emprenedores que ajudin a fomentar l'esperit empresarial de l'alumnat de formació professional, tant de cicles formatius de gran mitjà com grau superior, de tots els centres de les Terres de l'Ebre. A més a més, els guanyadors de cadascun dels projectes participarà en la final catalana del Departament d'Ensenyament.
 
El lliurament dels premis tindrà lloc, a les 11.00 hores, a la seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament de les Terres de l'Ebre (C. Providència, 5-9) a Tortosa.

11:00|Premis als millors projectes d'emprenedoria a la Formació Professional.C. Providència, 5-9|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, lliurarà els guardons als millors projectes d'emprenedoria a la Formació Professional de les Terres de l'Ebre.