La Generalitat presenta a Girona la revisió i nou impuls de l'Acord estratègic 2008-2011

query_builder   4 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat presenta a Girona la revisió i nou impuls de l'Acord estratègic 2008-2011

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, i el secretari d'Economia del departament d'Economia i Finances, Andreu Morillas, presentaran demà dimecres 5 de novembre a la comissió territorial gironina la revisió de l'Acord estratègic
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, i el secretari d’Economia del departament d’Economia i Finances, Andreu Morillas, presentaran demà dimecres 5 de novembre a la comissió territorial gironina la revisió de l’Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana 2008-2011. Alhora, en el mateix marc, s’efectuarà u balanç del tancament de l’Acord estratègic 2005-2007.
 
La comissió territorial gironina de l’Acord, que començarà a les 12:00h, està formada per sindicats, patronals, institucions territorials i entitats municipalistes que efectuen coordinadament una tasca territorial de seguiment de l’acord estratègic.
 
El delegat del Govern i el secretari d’Economia atendran els mitjans de comunicació quan finalitzi la reunió, aproximadament a les 13:15h. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la reunió a la mateixa hora.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Acte: Presentació de la revisió de l’Acord
Dia: Dimecres, 5 de novembre
Hora: Aproximadament 13:15 h - Atenció als mitjans -
Lloc: Delegació del Govern de la Generalitat. Av. Jaume I, 9  de Girona
 
 

12:00|.Delegació del Govern (av. Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, i el secretari d’Economia del departament d’Economia i Finances, Andreu Morillas, presentaran  a la comissió territorial gironina la revisió de l’Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana 2008-2011.