PARLAMENT

Activitat parlamentària del conseller Felip Puig en el Ple del Parlament del 20 i 21 de novembre de 2013

query_builder   19 novembre 2013 16:00

event_note Nota de premsa

PARLAMENT

Activitat parlamentària del conseller Felip Puig en el Ple del Parlament del 20 i 21 de novembre de 2013

El conseller  d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, respondrà en el Ple del Parlament de demà tres preguntes parlamentàries. La primera, a petició del grup d’Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), serà sobre les actuacions previstes pel Govern respecte la destrucció d’ocupació a les comarques de Lleida. La segona, del grup de Convergència i Unió (CiU), serà sobre la línia elèctrica de 400 kV Escatrón-Aubals-La Secuita. Finalment, la tercera pregunta oral la farà el grup del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i serà sobre el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat). Les preguntes orals es respondran a partir de les 9 hores.  
 
Ja en la sessió del matí de dijous, el conseller respondrà dues interpel·lacions parlamentàries. La primera d’elles, a proposta del Grup Mixt, està relacionada amb la sobirania energètica de Catalunya, i la segona, a proposta del PP, té a veure amb l’actuació del Govern en matèria de promoció turística. Les dues interpel·lacions se substanciaran de manera consecutiva a partir de les 12.30 hores, aproximadament.

09:00|El conseller Felip Puig respon a tres preguntes orals en la sessió del control del Govern.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, respondrà en el Ple del Parlament que comença demà a tres preguntes parlamentàries. La primera, a petició del grup d’Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), serà sobre les actuacions previstes pel Govern respecte la destrucció d’ocupació a les comarques de Lleida. La segona, del grup de Convergència i Unió (CiU), serà sobre la línia elèctrica de 400 kV Escatrón-Aubals-La Secuita. Finalment, la tercera pregunta oral la farà el grup del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i serà sobre el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat).