Presentació del primer Informe sobre la integració de les persones immigrades a Catalunya

query_builder   21 novembre 2013 11:00

event_note Nota de premsa

Presentació del primer Informe sobre la integració de les persones immigrades a Catalunya

Analitza el grau d’incorporació de la població d’origen estranger a la societat catalana, així com les polítiques públiques sectorials
 
Respon a un dels mandats de la Llei 10/2010 d’acollida de les persones immigrades i les retornades
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el director general de la Fundació “la Caixa”, Jaume Lanaspa, presentaran aquest divendres al Palau Macaya de Barcelona el primer Informe sobre la integració de les persones immigrades a Catalunya. L’estudi analitza el grau d’incorporació de la població d’origen estranger a la societat catalana, així com les polítiques públiques de la Generalitat i el món local desenvolupades en aquest àmbit en els darrers anys.
 
El document respon a un dels mandats de la Llei 10/2010 d’acollida de les persones immigrades i les retornades a Catalunya. És un encàrrec de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família que ha comptat amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. A l’acte també hi assistirà el director general per a la Immigració, Xavier Bosch.

10:30|Presentació de l'"Informe sobre la integració de les persones immigrades a Catalunya".Palau Macaya (pg. Sant Joan, 108)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el director general de la Fundació "la Caixa", Jaume Lanaspa, presentaran l’"Informe sobre la integració de les persones immigrades a Catalunya". També hi assistirà el director general per a la Immigració, Xavier Bosch.