El conseller de Justícia obre la sessió plenària de la Comissió d'Afers Europeus de la Unió Internacional del Notariat

query_builder   21 novembre 2013 14:12

event_note Nota de premsa

El conseller de Justícia obre la sessió plenària de la Comissió d'Afers Europeus de la Unió Internacional del Notariat

El conseller de Justícia, Germà Gordó, obrirà demà, a les 9.30 hores, la sessió plenària de la Comissió d’Afers Europeus (CAE) de la Unió Internacional del Notariat, que tindrà lloc al Col·legi de Notaris de Catalunya.
 
La CAE reunirà a Barcelona més d’un centenar de notaris d’arreu d’Europa, provinents de 38 països, i quatre d’observadors, en la que serà la primera reunió que aquesta comissió de la Unió Internacional del Notariat celebrarà a Barcelona després de la designació de la ciutat com a seu permanent d’aquesta Comissió el passat mes de maig a Lituània.
 
Hi intervindran també el president de la CAE, Mario Miccoli, i el president del Col·legi de Notaris de Catalunya, Carles Ollé.

09:30|Sessió plenària de la Comissió d'Afers Europeus de la Unió Internacional del Notariat.Col·legi de Notaris de Catalunya (c. Notariat, 4)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, obrirà la sessió plenària del Congrés de notaris europeus que la Unió Internacional del Notariat celebra a Barcelona. A l'acte hi intervindran també el president de la Comissió d'Afers Europeus, Mario Miccoli, així com el president del Col·legi de Notaris de Catalunya, Carles Ollé.