Jordi Pujol i José Luis López Bulla parlen de "Franquisme i presó" al cicle de conferències amb motiu del centenari del Palau de Justícia

query_builder   5 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Jordi Pujol i José Luis López Bulla parlen de "Franquisme i presó" al cicle de conferències amb motiu del centenari del Palau de Justícia

La justícia des del punt de vista històric i en el context actual ha estat l'eix vertebrador del programa de conferències i debats
Demà, dijous 6 de novembre, a les 19 hores, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, presentarà els ponents Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, i José Luis López Bulla, exsecretari general de CCOO de Catalunya i exdiputat al Parlament de Catalunya, que pronunciaran la conferència “Franquisme ipresó”, l’última de les del cicle que se celebra amb motiu del centenari del Palau de Justícia de Barcelona.
 
“Jueces y soberbia en la literatura policíaca” va ser la primera d’aquest cicle de conferències, el qual té lloc al Museu d’Història de Catalunya des del 6 d’octubre i inclou títols com ara “La figura del juez en el cine”, “De Palau a ciutat” o “Més memòria perduda”, així com la taula rodona “Justícia en femení”.
 
Aquest cicle commemoratiu ha tingut com a eix vertebrador la justícia vista amb perspectiva històrica i en el context actual. Els conferenciants —magistrats, juristes, escriptors i polítics— són persones coneixedores de la justícia, bé per la seva professió o bé per les seves experiències vitals.
 
D’altra banda, l’exposició “De Palau a ciutat”, que commemora el centenari del Palau de Justícia de Barcelona (1908-2008), es podrà veure fins a aquest diumenge, 9 de novembre, al Museu d’Història de Catalunya.

19:00|.Museu d'Història de Catalunya (Plaça de Pau Vila, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presentarà la conferència "Franquisme i Presó", dins la cloenda del cicle que se celebra amb motiu del centenari del Palau de Justícia de Barcelona. La conferència comptarà amb l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i l'exsecretari general de CCOO de Catalunya i exdiputat al Parlament de Catalunya, José Luis López Bulla, com a ponents.