La consellera Munté presenta la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut

La XXI edició d'aquesta campanya preveu repartir joguines a prop de 25.500 infants del nostre país

query_builder   3 desembre 2013 10:00

event_note Nota de premsa

La consellera Munté presenta la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut

La XXI edició d'aquesta campanya preveu repartir joguines a prop de 25.500 infants del nostre país

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà l’acte de presentació de la campanya “Cap infant fora de joc, ara jugues tu!” de Creu Roja Joventut. Aquesta és la XXI edició de la campanya de joguines d’aquesta entitat, una edició que preveu repartir joguines a prop de 25.500 infants durant aquestes festes, una xifra que suposa triplicar les dades de la campanya 2008-2009, quan es van començar a manifestar els efectes de la crisi a Catalunya.
 
L’acte, que se celebrarà demà a les 12.00h al Palau Robert de Barcelona, comptarà amb la presència del president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès. Precisament el Palau Robert serà un punt de recollida de joguines entre els dies 5 i 30 de desembre, com a institució col·laboradora de la campanya. Durant aquesta campanya es preveu continuar amb la tendència a l’alça de les darreres cinc edicions.
 
La campanya de recollida de joguines comptarà també un concert solidari el proper diumenge 8 de desembre a les 20.30h a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Per accedir al concert “Roc&Joc” caldrà portar una joguina com a entrada simbòlica. Ja es poden reservar entrades al correu info@actuaweb.org indicant el nom, el document d’identitat, la localitat i el número d’entrades que es volen reservar.

12:00|La consellera Munté presenta la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut.Sala Cotxeres del Palau Robert (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presentarà la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut. A l'acte també hi assistirà el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès. La XXI edició d’aquesta campanya preveu repartir joguines a prop de 25.500 infants del país.