El conseller Homs presideix l'acte de presentació del programa "Llegat Pasqual Maragall"

query_builder   2 desembre 2013 18:59

event_note Nota de premsa

El conseller Homs presideix l'acte de presentació del programa "Llegat Pasqual Maragall"

 
 
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l’acte de presentació del programa de la Fundació Catalunya Europa “Llegat Pasqual Maragall” que tindrà lloc al Palau de la Generalitat demà dimarts, 3 de desembre, a les set del vespre.
 
Durant l’acte de presentació també intervindrà Ernest Maragall, vicepresident de la Fundació Catalunya Europa; Fidel Bellmunt, coordinador del programa; Eloi Serrano, investigador principal del programa i Isidre Molas, membre del Consell Assessor del programa.
 
La Fundació Catalunya Europa posa en marxa el programa de recerca i reflexió Llegat Pasqual Maragall amb l’objectiu de posar en valor la trajectòria política, acadèmica i institucional de l’ex alcalde de Barcelona i ex president de la Generalitat de Catalunya.
 

19:00|Homs,presideix la presentació del programa de la Fundació Catalunya Europa "Llegat Pasqual Maragall".Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l’acte de presentació del programa de la Fundació Catalunya Europa “Llegat Pasqual Maragall”. Durant l’acte  també intervindrà Ernest Maragall, vicepresident de la Fundació Catalunya Europa; Fidel Bellmunt, coordinador del programa; Eloi Serrano, investigador principal del programa i Isidre Molas, membre del Consell Assessor del programa. També hi assistirà el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí.