Es presenta la campanya "Som el que mengem"

query_builder   5 desembre 2013 09:46

event_note Nota de premsa

Es presenta la campanya "Som el que mengem"

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Josep Maria Pelegrí, participarà el proper dilluns, 9 de desembre, en la presentació de la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació Futbol Club Barcelona.
 
L’acte també comptarà amb la participació del president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, del vicepresident primer de la Fundació Futbol Club Barcelona, Ramon Pont, del Regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i president de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Raimond Blasi, de la cuinera Carme Ruscalleda, i de la directora general adjunta de l’Obra Social `la Caixa´, Elisa Duran.
 
“Som el que mengem” és una campanya que pretén sensibilitzar i promoure entre els nens i els joves els bons hàbits, utilitzant com a referents de bona alimentació i de pràctica esportiva els esportistes del primer equip del Futbol Club Barcelona.
 
El projecte compta amb la col·laboració de la Fundació Alicia, la Fundació SHE  (Science, Health and Education), l’Obra Social ‘la Caixa’, l’Institut de Mercats de Barcelona, la Fundació Dieta Mediterrània, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.
 

13:00|Presentació de la campanya "Som el que mengem".Mercat de la Concepció (c. Aragó, 313-317)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, participarà a la presentació de la campanya "Som el que mengem" que promou el Futbol Club Barcelona. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.