Jornada "Malbaratament i demanda creixent d'aliments: com resoldre la paradoxa?"

query_builder   5 desembre 2013 14:43

event_note Nota de premsa

Jornada "Malbaratament i demanda creixent d'aliments: com resoldre la paradoxa?"

El proper dilluns, 9 de desembre, d'11.30 a 13.30 hores tindrà lloc una Jornada d'anàlisi i debat sobre seguretat alimentària i comunicació, amb el títol: "Malbaratament i demanda creixent d’aliments: com resoldre la paradoxa?". A l'acte, que organitzen l'Agència de Salut Pública de Catalunya i l'Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, hi intervindran el president de la Fundació Cultura de Paz, Federico Mayor Zaragoza, i el president del Banc dels Aliments, Antoni SanSalvadó. En la inauguració també hi intervindrà el secretari de Salut Pública, Antoni Mateu.
 
L'acte se celebrarà en el marc de la presentació de l'Informe SAM corresponent a l'any 2012, que impulsen l'Agència de Salut Pública de Catalunya i l'Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest estudi analitza anualment la cobertura periodística dels temes relacionats amb la seguretat alimentària, per tal de reflexionar sobre la informació que en aquest àmbit arriba a la ciutadania i contribuir a la seva millora.
 
Per a més informació:
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Jornada "Malbaratament i demanda creixent d’aliments: com resoldre la paradoxa?"
DIA:
Dilluns 9 de desembre
HORA:
11.30 h
LLOC:
Edifici Salvany - Sala d’actes
c/ Roc Boronat, 81-95
Barcelona
 
 

11:30|Presentació de l'Informe SAM.Edifici Salvany (c. Roc Boronat, 81-95)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Mateu, presentarà l'INFORME SAM 2012, dins de la jornada d’anàlisi i debat sobre seguretat alimentària i comunicació: "Malbaratament i demanda creixent d’aliments: Com resoldre la paradoxa?"