El vicepresident del Govern visita demà Girona

query_builder   26 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern visita demà Girona

Al matí, intervindrà en l'acte d'Inauguració de la 46a Fira Industrial, Agrícola i Comercial i a la tarda assistirà al partit de bàsquet entre l'Akasvayu Girona i l' Axa FC Barcelona
A les 12.00 hores el vicepresident intervindrà en l'acte d'Inauguració de la 46 Fira Industrial, Agrícola i Comercial on també participaran el ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos; l'alcaldessa de Girona i presidenta del Patronat de la Fundació Fira de Girona, Anna Pagans; el president de la Diputació de Girona i vicepresident del Patronat de la Fundació Fira de Girona, Enric Vilert, i president del Comitè Executiu de Fira de Girona i president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé. Després de la inauguració, es farà un recorregut per les instal¿lacions. Abans que comenci l'acte, a les 11.30 hores, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació a l'estand de la Generalitat de la Fira de Girona A la tarda, a les 20.30 hores, el vicepresident assistirà al partit de bàsquet entre l'Akasvayu Girona i l'Axa FC Barcelona. L'acompanyarà també la secretària general de l'Esport, Anna Pruna.

12:00|.Estand de la Generalitat. Fira de Girona (Pg. de la Devesa, 34-36)|Girona (El Gironès)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, intervindrà en l'acte d'Inauguració de la 46 Fira Industrial, Agrícola i Comercial, en què també participaran el ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, i l'alcaldessa de Girona i presidenta del Patronat de la Fundació Fira de Girona, Anna Pagans. A la Fira també hi assistirà la consellera de Salut, Marina Geli. Després de la inauguració, es farà un recorregut per les instal·lacions. Abans que comenci l'acte, a les 11.30 hores, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació a l'estand de la Generalitat de la Fira de Girona . L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.