José Balboa rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

query_builder   13 desembre 2013 12:00

event_note Nota de premsa

José Balboa rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà aquest diumenge la Medalla Centenària del Departament al senyor José Balboa. A l'acte, que se celebrarà a la Residència Mare de Déu de la Mercè, també hi assistiran amics i familiars de l’homenatjat, representants de l’Ajuntament de Tarragona i el personal i la direcció del centre.
 
José Balboa Morote va néixer el 15 de desembre de 1913 a Lietor (Albacete). No va poder assistir a l’escola i va haver de treballar de pastor des de ben petit. Al 1940 va arribar a Tarragona per treballar sempre en feines relacionades amb el camp, com al Mas Nicolau de Reus.  Va viure a la Canonja fins l’any 1994, que va ingressar a la Residència de la Mercè. És vidu i té una única filla, la Dolors, dos néts i dos besnéts.  Sempre ha estat una persona activa a qui li ha agradat cultivar la terra, jugar al dòmino i ballar.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:00|Medalla Centenària al senyor José Balboa.Residència Mare de Déu de la Mercè (camí de la Cuixa, 1B)|Tarragona (Tarragonès)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà la Medalla Centenària del Departament al senyor José Balboa.