Un concurs cridarà arquitectes, artistes, dissenyadors i creadors a reinterpretar la tradició pessebrista

query_builder   17 desembre 2013 14:29

event_note Nota de premsa

Un concurs cridarà arquitectes, artistes, dissenyadors i creadors a reinterpretar la tradició pessebrista

El Departament de Cultura impulsa un concurs per tal que els arquitectes, creadors i dissenyadors reinterpretin la tradició pessebrista. El concurs, organitzat per la Federació de Pessebristes de Catalunya i l’estudi interdisciplinari 3102AD amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa”, i l’Ajuntament de Barcelona pretén expandir una tradició que està molt arrelada a Catalunya, el pessebre. Amb les obres seleccionades s’inaugurarà una exposició el Nadal del 2014.
 
La roda de premsa de presentació tindrà lloc demà dimecres, 18 de desembre, a les 12.00 hores, a la seu de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i  hi participaran el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig; la representant de 3102AD, Adelais Parera; i el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català.

12:00|Presentació del concurs 'Altres pessebres'.Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (pl. Nova, 5)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig; la representant de 3102AD, Adelais Parera; i el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català, presentaran en roda de premsa el concurs "Altres pessebres".