El conseller Francesc Homs rebrà demà al Palau una delegació de la Federació Catalana de Futbol encapçalada pel seu president, Andreu Subies

query_builder   19 desembre 2013 15:32

event_note Nota de premsa

El conseller Francesc Homs rebrà demà al Palau una delegació de la Federació Catalana de Futbol encapçalada pel seu president, Andreu Subies

  • Subies lliurarà a Francesc Homs la samarreta quadribarrada que Catalunya lluirà per primer cop al partit amistós contra Cap Verd el proper 30 de desembre a l’Estadi Olímpic Lluis Companys
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, rebrà demà al Palau de la Generalitat una delegació de la Federació Catalana de Futbol (FCF) encapçalada pel seu president, Andreu Subies, que l’informarà dels detalls del partit amistós que enfrontarà a les seleccions de Catalunya i Cap Verd el proper 30 de desembre a l’Estadi Olímpic Lluis Companys de Montjuïc.
 
Andreu Subies li lliurarà al conseller Homs una samarreta quadribarrada com la que vestiran els jugadors de Catalunya per primer cop. El nou disseny va ser presentat el passat mes de gener pel president de la Generalitat, Artur Mas, i el president de la FCF, coincidint amb el darrer partit de la selecció catalana contra Nigèria.
 
A l’acte, al que també hi assistirà el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, hi intervindran el president de la FCF, Andreu Subies, i el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, que en farà la cloenda.

12:30|Homs rep una delegació de la Federació Catalana de Futbol .Palau de la Generalitat (c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, rebrà una delegació de la Federació Catalana de Futbol (FCF) encapçalada pel seu president, Andreu Subies, que l’informarà dels detalls del partit amistós que enfrontarà a les seleccions de Catalunya i Cap Verd, el proper 30 de desembre a l’Estadi Olímpic Lluis Companys de Montjuïc. També hi assistirà el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.