Sorteig de la Grossa de Cap d'Any al TNC

query_builder   20 desembre 2013 17:14

event_note Nota de premsa

Sorteig de la Grossa de Cap d'Any al TNC

El proper dimarts dia 31 de desembre, a les 11.00 hores, se celebrarà el primer sorteig de la Grossa de Cap d’Any a la Sala Gran del TNC. A l’acte hi assistiran el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.
 
Cobertura Informativa
Acreditacions:
Per cobrir aquest acte, serà imprescindible haver-se acreditat prèviament amb nom i cognoms, DNI, mitjà i tasca que es desenvolupa a l’adreça electrònica comunicacio.eco@gencat.cat abans de les 14:00h del dia 23 de desembre. Per recollir les acreditacions l’horari habilitat serà el mateix dimarts dia 31 al teatre, de 10.00h a 10.45h. A partir d’aquesta hora, no es podrà accedir a l’interior del teatre.
 
Televisions: El dia del sorteig, i per motius d’espai, TV3 oferirà el senyal realitzat de l’acte a través d’un pool via satèl·lit. Les dades d’aquest satèl·lit es facilitaran el dia anterior. Tot i així, les televisions que ho desitgin podran accedir al teatre i prendre imatges del sorteig des d’un espai habilitat per a càmeres.
 
Ràdios: Es facilitaran línies xsdi per a aquelles emissores que així ho sol·licitin davant d’aquest gabinet de premsa, abans del dia 23 de desembre.
 
Fotògrafs: S’habilitarà un espai dins del teatre des d’on es podran agafar imatges de l’acte.
 
La resta de mitjans acreditats també disposaran d’un espai reservat a l’interior de la Sala Gran per seguir l’acte.