La consellera Munté presenta la campanya i les novetats del Carnet Jove 2014

Aquest servei compta amb més de mig milió de titulars d'entre 14 i 29 anys

query_builder   8 gener 2014 11:00

event_note Nota de premsa

La consellera Munté presenta la campanya i les novetats del Carnet Jove 2014

Aquest servei compta amb més de mig milió de titulars d'entre 14 i 29 anys

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà la roda de premsa de presentació de la nova campanya del Carnet Jove 2014. Durant l’acte, que tindrà lloc a la seu del Departament, es donaran a conèixer també les novetats principals i es farà un balanç sobre el servei.
 
El director d’Institucions Barcelona de CaixaBank, Víctor Guardiola, acompanyarà la consellera a la roda de premsa.
 
La Generalitat de Catalunya va impulsar el Carnet Jove al 1986 i des de 1998 està patrocinat per “la Caixa”. El Carnet Jove ofereix actualment prop de 8.000 descomptes al més de mig milió de titulars, d’entre 14 i 29 anys. 
 
Aquest servei de la Generalitat de Catalunya té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l'oferiment i la promoció de serveis, propostes i avantatges en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional. Més enllà dels avantatges, des de l'any 2005 es desenvolupa el Programa Connecta't, integrat per diferents actuacions i propostes que cerquen promoure aspectes com la solidaritat, la sostenibilitat, la participació o la creativitat.

12:00|La consellera Munté presenta la nova campanya i les principals novetats del Carnet Jove 2014.Departament de Benestar Social i Família (pg. del Taulat, 266-270)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà la roda de premsa de presentació de la nova campanya i les principals novetats del Carnet Jove 2014.