El Parlament i el Departament de Justícia presenten dilluns el "Llibre dels judicis"

query_builder   28 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Parlament i el Departament de Justícia presenten dilluns el "Llibre dels judicis"

Es tracta del volum número 24 de la col·lecció "Textos jurídics Catalans"
El president del Parlament, Ernest Benach, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura, presentaran dilluns, 1 de desembre, l’obra Llibre dels Judicis, el volum núm. 24 de la col·lecció Textos Jurídics Catalans, editada conjuntament pel Parlament de Catalunya i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
 
L’acte, que tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, comptarà també amb l’assistència del director general de Dret i d’Entitats Jurídiques, Pascual Ortuño; el president del Comitè de Textos Jurídics Catalans i catedràtic d’Història del Dret, Josep M. Font, i el catedràtic de paleografia i diplomàtica, Anscari M. Mundó, entre altres profesionals del món del dret i la justícia.
 
 

18:00|.Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs March, 40)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el president del Parlament, Ernest Benach, presentaran l’obra Llibre dels Judicis, el volum núm. 24 de la col·lecció Textos Jurídics Catalans, editada conjuntament pel Parlament de Catalunya i el Departament de Justícia de la Generalitat.