El conseller Vila participa a l'acte de signatura de l'acord per promoure el gas natural com a combustible al Port de Barcelona

query_builder   14 gener 2014 13:34

event_note Nota de premsa

El conseller Vila participa a l'acte de signatura de l'acord per promoure el gas natural com a combustible al Port de Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, participarà demà dimecres, 15 de gener, a l’acte de signatura de l’acord per promoure el gas natural com a combustible alternatiu per a la mobilitat al Port de Barcelona.
La signatura del conveni anirà a càrrec del president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, i del director general de Negocis Minoristes d'Energia de Gas Natural Fenosa, Daniel López Jordà.
 
A l’acte també hi assistirà l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.
 
La signatura tindrà lloc, a les 12.00 hores, al Centre d’Interpretació Barcelona World Race (Moll de Llevant, s/n. Barcelona).

12:00|Signatura de l'acord per promoure el gas natural com a combustible al Port de Barcelona.Centre d'Interpretació Barcelona World Race (Moll de Llevant, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, participarà en l’acte de signatura de l’acord per promoure el gas natural com a combustible alternatiu per a la mobilitat al Port de Barcelona.