TURISME

El conseller Puig presentarà demà a Fitur les principals línies estratègiques de la Generalitat en promoció turística per al 2014

query_builder   21 gener 2014 15:22

event_note Nota de premsa

TURISME

El conseller Puig presentarà demà a Fitur les principals línies estratègiques de la Generalitat en promoció turística per al 2014

 
·        El conseller  d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà també l’estand de Catalunya a la fira internacional de turisme Fitur, que se celebra del 22 al 26 de gener a Madrid.
 
 
El conseller  d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà demà dimecres 22 de gener a les 12.00 hores, a l’estand de Catalunya a Fitur, al pavelló 7 d’Ifema, les principals línies estratègiques de la Generalitat en matèria de promoció turística per aquest any 2014.
 
Acompanyat del secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; de la directora general de Turisme, Marian Muro; i del director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, el conseller Puig inaugurarà també demà l’estand de Catalunya a la fira internacional de turisme Fitur, que se celebra del 22 al 26 de gener a Madrid.

12:00|Puig presenta les principals línies estratègiques de la Generalitat en matèria de promoció turística a FITUR.Estand de Catalunya a Fitur. Pavelló 7 d'Ifema (Recinte Firal Juan Carlos I)|Madrid (Madrid)

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà a Fitur les principals línies estratègiques de la Generalitat en matèria de promoció turística per aquest 2014.