El conseller de Cultura assisteix la 7ena. sessió de l'esmorzar informatiu del Fòrum de la Comunicació de Catalunya

query_builder   28 gener 2014 12:52

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura assisteix la 7ena. sessió de l'esmorzar informatiu del Fòrum de la Comunicació de Catalunya

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, farà la presentació,  demà dimecres, 29 de gener, de la 7ena. sessió de l’esmorzar informatiu del Fòrum de la Comunicació de Catalunya, en la qual, la productora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, oferirà una conferència sobre les perspectives i tendències del cinema i de l’audiovisual a Catalunya.
 
La trobada pertany a un cicle de conferències periòdic que té com a objectiu reflexionar i debatre sobre els diversos aspectes de la comunicació audiovisual al nostre país i tindrà lloc a l’espai del Mobile World Centre, a partir de les 8.55 hores.

08:55|Esmorzar informatiu del Fòrum de la Comunicació de Catalunya.Mobile World Centre (c. de Fontanella, 2)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, farà la presentació de la 7a sessió de l’esmorzar informatiu del Fòrum de la Comunicació de Catalunya, en la qual, la productora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, oferirà una conferència sobre les perspectives i tendències del cinema i de l’audiovisual a Catalunya. També hi serà present el director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas.