El Parlament acull la signatura de l'acord per crear la nova Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

query_builder   29 gener 2014 11:53

event_note Nota de premsa

El Parlament acull la signatura de l'acord per crear la nova Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presidirà demà l’acte de signatura del conveni pel qual es crea una estructura universitària federada entre la Fundació Universitària Balmes – Universitat de Vic i la Fundació Universitària del Bages. La signatura de l’acord, que permetrà la creació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, anirà a càrrec dels alcaldes de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i Manresa, Valentí Junyent, que són alhora presidents de les respectives fundacions.
 
L’acord es segella després que la setmana passada el Ple del Parlament va aprovar la modificació del nom de la Universitat de Vic, en el marc de la Llei d’Acompanyament dels Pressupostos.
 
A l’acte també hi assistiran el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà; el director general d’Universitats, Lluís Jofre; el rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña; el director de la Fundació Universitària Balmes, Joan Turró; el director de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; i el director de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, Pere Pardo.
 
Nota: Mitja hora abans de la firma del conveni, a les 16h, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, rebrà a les autoritats acadèmiques i polítiques assistents a l’acte. Els mitjans interessats podran prendre imatges de la trobada.

16:30|Mas-Colell presideix la signatura de l'acord per crear la nova Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.Parlament de Catalunya. Sala de Grups (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presidirà la signatura del conveni per crear la nova Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. A l’acte també assistiran el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà; el director general d’Universitats, Lluís Jofre; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; el director de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, Pere Pardo; i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.