INDÚSTRIA

El conseller Felip Puig presentarà divendres la creació del Clúster Foodservice de Catalunya

query_builder   29 gener 2014 12:15

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El conseller Felip Puig presentarà divendres la creació del Clúster Foodservice de Catalunya

  • El Clúster Foodservice està format per deu empreses catalanes del sector que facturen en conjunt més de 3.000 milions d’euros i sumen 22.400 treballadors.
 
  • La Generalitat de Catalunya ha impulsat la creació del clúster, que presentarà les seves línies estratègiques aquest divendres a la seu d’ACCIO i que neix amb l’objectiu de reforçar la competitivitat del sector.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà aquest divendres 31 de gener la constitució del Clúster Foodservice de Catalunya, impulsada per la Generalitat amb l’objectiu de desenvolupar projectes transformadors i promoure la competitivitat del sector.
L’acte tindrà lloc a la seu d’ACCIO i reunirà la junta directiva del nou clúster, formada per 10 empreses catalanes que facturen en global més de 3.000 milions d’euros i sumen 22.400 treballadors (Serhs, Àreas, Gallina Blanca, AN Grup, The Eat Out Group, Tupinamba, Fòrum Gastronòmic, Audens Food, Àngel Bosch i l’Institut d’Investigació IRTA).
El clúster neix amb la voluntat d’incorporar nous membres i és obert a totes les empreses i agents de la cadena de valor del sector. La benvinguda serà a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, a les 9:00 hores. El president del Clúster Foodservice, Jaume Von Arend, donarà a conèixer les línies estratègiques del clúster i el director general de l’IRTA, Josep Ma. Monfort,  clourà la jornada a les 9:50 hores.