El conseller de Cultura rep els guardonats en l'edició dels Premis Gaudí de cinematografia d'aquest any

query_builder   31 gener 2014 14:50

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura rep els guardonats en l'edició dels Premis Gaudí de cinematografia d'aquest any

  • La trobada tindrà lloc al Palau de la Generalitat, l’endemà de la festa de lliurament de les distincions
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, rebrà el pròxim dilluns, 3 de febrer, els guardonats en l’edició d’enguany dels Premis Gaudi de cinematografia, en l’acte tradicional de recepció als guanyadors l’endemà de la gala de lliurament dels premis. La trobada amb el conseller per part dels premiats tindrà lloc al Palau de la Generalitat a partir de les 13 h.
 
L'Acadèmia del Cinema Català, institució que aglutina els millors professionals del sector i que és qui escull els premis anuals, organitza i atorga aquests premis per difondre i promocionar les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català amb l'objectiu principal de dotar-los del prestigi i segell d'altres premis similars existents a Europa i arreu del món.
 
En edicions precedents, els premis han destacat realitzacions com Blancaneus, Lo imposible, Una pistola en cada mano, Mientras duermes, Tres dies amb la família, o Eva i han premiat la labor de personalitats del sector com Juan Antonio Bayona, Jaume Balagueró o Mar Coll.
 
El trofeu dels Premis Gaudí, que es lliurarà el diumenge en la 6a edició de la Festa del Cinema Català, una gala a la qual hi assistirà el president de la Generalitat, Artur Mas, i en què també hi serà present el conseller Mascarell, és obra dels escultors Montse Ribé i David Martí. El trofeu està inspirat en els caps dels guerrers que coronen les xemeneies de La Pedrera de Barcelona.
 

13:00|Recepció del conseller de Cultura als guardonats als Premis Gaudí .Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, rebrà els guardonats en l’edició d’enguany dels Premis Gaudi de cinematografia.