INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà demà la xarxa Catalunya Emprèn de suport a l'emprenedoria catalana

query_builder   9 febrer 2014 12:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà demà la xarxa Catalunya Emprèn de suport a l'emprenedoria catalana

 
  • La xarxa Catalunya Emprèn està formada per entitats públiques i privades d’arreu del territori que presten un suport integral a les persones emprenedores perquè puguin crear, consolidar la seva empresa i fer-la créixer.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, juntament amb el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, presentaran demà dilluns la xarxa Catalunya Emprèn impulsada per la Generalitat. L’acte es farà davant les 89 entitats promotores i més de 100 entitats participants d’arreu del territori que formen la xarxa.
 
La xarxa Catalunya Emprèn està formada per entitats tant de caràcter públic com privat d’arreu de Catalunya que presten serveis d’informació, orientació, assessorament, formació i suport a la consolidació, entre d’altres, a les persones emprenedores perquè puguin crear, consolidar la seva empresa i fer-la créixer. L’objectiu de la xarxa és alinear recursos i entitats de suport a l’emprenedoria a Catalunya.
 

09:00|El conseller Puig presenta la xarxa Catalunya Emprèn.Casa del Mar (c. Albareda, 3)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà la xarxa Catalunya Emprèn de suport a l’emprenedoria catalana.