La consellera Carme Capdevila presideix l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant

query_builder   12 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant

El Palau Centelles de Barcelona acollirà aquest dissabte l'acte institucional
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà aquest dissabte 13 de desembre, a les 11 del migdia, l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant que tindrà lloc al Palau Centelles de Barcelona, i que comptarà amb la participació de representants de les diverses institucions. El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, també participarà en l'acte en el que un representant de la Xarxa 18 de desembre-Catalunya llegirà el manifest amb motiu del Dia Internacional del Migrant.

A continuació hi haurà una interpretació musical a càrrec de Nino Galissa i la lectura per part de nens i nenes de textos d'autors catalans que han viscut processos migratoris.
 
A la tarda se celebrarà al mateix escenari la III Jornada d'associacionisme i participació d'origen immigrat a Catalunya que, aquest any, està centrada en “Drets civils i participació ciutadana” i té com a objectiu analitzar i fomentar la participació de les persones nouvingudes com a mecanisme per garantir la cohesió social.
 
Nota: els periodistes que assisteixin a l'acte institucional caldrà que s'acreditin a l'entrada del Palau, que es farà pel carrer del Bisbe.

11:00|.Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant, que comptarà amb la participació de representants de les diverses institucions. El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, també participarà en l'acte, i un  representant de la Xarxa 18 de desembre-Catalunya llegirà el manifest amb motiu del Dia Internacional del Migrant.