El Consorci del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès presenta el nou PDU del sector

query_builder   4 març 2014 16:58

event_note Nota de premsa

El Consorci del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès presenta el nou PDU del sector

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, l’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, i el director de l’Incasòl, Damià Calvet, presentaran  el nou Pla Director Urbanístic del Centre Direccional que ordena aquest sector estratègic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 
Els periodistes que assisteixin al l’acte hauran d’estar prèviament acreditats per tal de poder accedir al recinte del Sincrotró. Cal que, abans de les 12 del migdia de dimecres 5 de març envieu un correu amb el nom, cognoms i DNI del periodista i el mitjà que representa, a l’adreça electrònica  premsa.incasol@gencat.cat .

12:30|Pla Director Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès.Auditori del Sincrotró Alba - Parc de l'Alba (ctra. BP-1413, Km, 3,3)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, juntament amb l’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, i el director de l’Incasòl, Damià Calvet, presentarà el nou Pla Director Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès que ordena aquest sector estratègic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.