Presentació de la 4a edició del Festival de Pasqua de Cervera

query_builder   17 març 2014 12:16

event_note Nota de premsa

Presentació de la 4a edició del Festival de Pasqua de Cervera

Demà, dimarts, 18 de març, es presentarà la 4a edició del Festival de Pasqua de Cervera, que se celebrarà del 10 al 19 d’abril en diversos espais de la ciutat de Cervera. Participaran en la presentació, que tindrà lloc a les 13 hores al Departament de Cultura, el director general de Creació i Empreses Culturals del Departament de Cultura, Jordi Sellas; el paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el director artístic Festival de Pasqua, Xavier Puig, i el director d’orquestra Salvador Brotons.
 
Aquesta edició porta per títol Guerra i Pau i centra l’atenció en dos grans temes, la commemoració del Tricentenari i un homenatge a Pau Casals. El Festival de Pasqua de Cervera està consolidat en el panorama de la música clàssica a Catalunya i és considerat estratègic per part del Departament de Cultura.

13:00|Roda de premsa del Festival de Pasqua de Cervera.Departament de Cultura (Rbla. Santa Mònica, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, presentarà la 4a edició del Festival de Pasqua de Cervera.