El conseller de Cultura inaugura l'exposició "La Mancomunitat de Catalunya. Cultura i pedagogia" al MHCat

query_builder   19 març 2014 10:23

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura inaugura l'exposició "La Mancomunitat de Catalunya. Cultura i pedagogia" al MHCat

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la inauguració de l’exposició “La Mancomunitat de Catalunya. Cultura i pedagogia”,  que tindrà lloc el proper dijous 20 de març a les 19.00 hores al Museu d’Història de Catalunya.
 
A l’acte també hi seran presents el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el director del Museu d'Història de Catalunya, Agustí Alcoberro, i els comissaris de la mostra, Ferran Aisa i Domènec Ribot.
 
L’exposició, que s’emmarca en els actes commemoratius del Centenari de la Mancomunitat de Catalunya, està organitzada pel  Museu d'Història de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i recull l'aposta que va fer la Mancomunitat per la cultura, la ciència i la pedagogia com eines transformadores de la societat catalana.
 
Abans, a les 12,30 hores, també es farà una presentació de l’exposició per als mitjans de comunicació, a la que també hi serà present el diputat adjunt a la Presidència i delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares, a més del director del MHcat  i dels comissaris de la mostra.    
 
 

19:00|Mascarell inaugura l'exposició "La Mancomunitat de Catalunya. Cultura i pedagogia".Museu d'Història de Catalunya (pl. Pau Vila, 3) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugurarà l’exposició “La Mancomunitat de Catalunya. Cultura i pedagogia”.