CONSUM

L'Agència Catalana del Consum (ACC) presentarà demà a Lleida el Balanç d'Actuacions 2013, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya

query_builder   3 abril 2014 12:10

event_note Nota de premsa

CONSUM

L'Agència Catalana del Consum (ACC) presentarà demà a Lleida el Balanç d'Actuacions 2013, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya

 
El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa, presentarà demà divendres a Lleida  el Balanç d’Actuacions 2013 de l’ACC, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya.
 
L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores, a la seu de l’Oficina de Turisme de Catalunya a Lleida ( Edil Saturnino, 1). A la presentació també hi assistirà el director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a Lleida, Octavi Miarnau i el subdirector general de Disciplina de Mercat de l’ACC, Albert Melià.
 
En aquest marc, es donaran a conèixer les accions dutes a terme per l’Agència, al llarg de l’any passat, a la demarcació de Lleida, en relació a les consultes, reclamacions ateses, mediacions i arbitratges realitzats i els productes retirats, en defensa dels drets dels consumidors, a més de la tasca realitzada per l’Escola del Consum de Catalunya, entre d’altres actuacions.
 

11:00|Presentació del balanç d'actuacions de l'ACC 2013.Oficina de Turisme de Catalunya a Lleida (c. Edil Saturnino, 1)|Lleida (Segrià)

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa, presentarà el balanç d’actuacions 2013 de l’ACC, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya.