La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presenta les competències bàsiques de l'àmbit cientificotecnològic

query_builder   4 abril 2014 17:40

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presenta les competències bàsiques de l'àmbit cientificotecnològic

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presentarà el proper dilluns 7 d’abril les competències bàsiques de l’àmbit cientificotecnològic de l’educació secundària obligatòria. L’acte tindrà lloc a partir de les set de la tarda a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya.
 
A la presentació també hi assistiran el director de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, Josep Samitier; la directora del Parc Científic de Barcelona, Montserrat Vendrell; el catedràtic emèrit de pedagogia de la UAB, Jaume Sarramona; i la  catedràtica emèrita de didàctica de les ciències de la UAB, Mercè Izquierdo. Per part del Departament d'Ensenyament, acompanyaran a la consellera el secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo; la directora general d’ESO i Batxillerat, Teresa Pijoan; la directora general d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot; el director general de Centres Concertats i Privats, Miquel Garcia; i la directora de Serveis, M. Dolors Salgado.
 
*Un quart d’hora abans de l’inici de la presentació, a les 18:45h, la consellera atendrà als mitjans de comunicació

19:00|Acte de presentació de les competències bàsiques de l'Àmbit Cientificotecnològic.Institut de Bioenginyeria de Catalunya IBEC (c. Baldiri Reixac, 4-8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presenta les competències bàsiques de l’àmbit cientificotecnològic.