PARLAMENT

Activitat parlamentària del conseller Felip Puig en el Ple del Parlament del 9 i 10 d'abril

query_builder   8 abril 2014 12:19

event_note Nota de premsa

PARLAMENT

Activitat parlamentària del conseller Felip Puig en el Ple del Parlament del 9 i 10 d'abril

 

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, respondrà demà dimecres, 9 d’abril, quatre preguntes orals en la sessió de control al Govern del Ple del Parlament de Catalunya. Concretament, en resposta al grup de CiU, el conseller informarà sobre la proliferació de plataformes privades de lloguer d'apartaments turístics, d'habitatges d'ús turístic i d'habitacions en domicilis particulars.
 
Així mateix, a petició del grup de la CUP, el titular d’Empresa i Ocupació explicarà el model del Govern Català per sortir de la crisi i les previsions de creixement econòmic i creació d’ocupació. El conseller Puig també respondrà una pregunta del grup de C’s sobre el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), i una pregunta del grup PPC sobre les darreres dades d’atur (a partir de les 10 hores).
 
Així mateix, el dijous 10 d’abril, a la sessió del matí, el conseller Puig assistirà a la substanciació de la interpel·lació al Govern sobre la inserció laboral de les persones amb més dificultats (aprox. 9 hores).
 

10:00|El conseller Puig respondrà a quatre preguntes orals en la sessió de control al Govern .Parlament de Catalunya. Parc de la Ciutadella, s/n|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, respondrà a quatre preguntes orals en la sessió de control al Govern del Ple del Parlament de Catalunya.