Mercè Foix rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Josep M. Forné, li lliurarà la medalla

query_builder   11 abril 2014 09:50

event_note Nota de premsa

Mercè Foix rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Josep M. Forné, li lliurarà la medalla

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, lliurarà aquest dissabte al migdia la Medalla Centenària del Departament a la senyora Mercè Foix. A l'acte, que se celebrarà a l’església de Belianes, també hi assistiran amics i familiars; així com representants de l’Ajuntament i del Consell Comarcal de l’Urgell.
 
Mercè Foix i Cendra va néixer el 8 d’abril de 1914 a Belianes. Va passar la infantesa i la joventut en aquest poble, fins que, un cop casada, va anar a viure a Barcelona. Tanmateix mai ha perdut el vincle amb Belianes i sempre que ha tingut l'oportunitat, hi ha passat uns dies. Ella i el seu marit van tenir dues filles i actualment també té tres néts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:30|Medalla Centenària.Església de Belianes|Belianes (Urgell)

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Mercè Foix.