El Departament de Cultura, el Gremi de Llibreters i el Gremi d'Editors convoquen el Brindis de Sant Jordi per fer balanç d'aquesta Diada

query_builder   25 abril 2014 12:34

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura, el Gremi de Llibreters i el Gremi d'Editors convoquen el Brindis de Sant Jordi per fer balanç d'aquesta Diada

  • L’acte tindrà lloc al Pati del Palau Marc, a les 13 hores del pròxim dilluns 28 d’abril
El Departament de Cultura de la Generalitat, el Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi d’Editors de Catalunya convoquen per al proper dilluns, 28 d’abril, el Brindis de Sant Jordi, una cita en la qual es reunirà el sector català del llibre després de la celebració de la diada de Sant Jordi. L’acte tindrà lloc al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, a les 13 hores.
 
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el president del Gremi de Llibreters, Antoni Daura, i el president de la Junta del Gremi d’Editors de Catalunya, Daniel Fernández, donaran a conèixer les xifres de balanç de venda i lectura de la Diada de Sant Jordi pel que fa als llibres més venuts, els autors més destacats i les xifres generals de vendes. També es facilitaran les dades de comportament del sector del llibre de 2013 i el balanç de la segona edició de la Revetlla de Sant Jordi a les biblioteques públiques de Catalunya.
 
També hi seran presents a l’acte l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, el PEN català, Guionistes Associats de Catalunya, l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana, l’Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana, Espais Escrits i la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

13:00|Mascarell i els Gremis d'Editors i Llibreters presenten el balanç de Sant Jordi.Departament de Cultura. Palau Marc (la Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el president del Gremi de Llibreters, Antoni Daura, i el president de la Junta del Gremi d’Editors de Catalunya, Daniel Fernández, donaran a conèixer les xifres de balanç de venda i lectura de la Diada de Sant Jordi pel que fa als llibres més venuts, els autors més destacats i les xifres generals de vendes. També hi serà present el director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas.