Presentació del projecte LIFE+ Nature: MIGRATOEBRE

query_builder   28 abril 2014 10:53

event_note Nota de premsa

Presentació del projecte LIFE+ Nature: MIGRATOEBRE

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, juntament amb el director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, Jordi Borràs, i el coordinador del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM) del Museu del Ter, Marc Ordeix, presenten el projecte MIGRATOEBRE, que serà finançat pel Programa LIFE+ Nature de la Unió Europea.

MIGRATOEBRE té com a principal objectiu la recuperació dels peixos migratoris i l’optimització dels usos al tram final del riu, d’aquesta manera es conserven les espècies més amenaçades i es restaura la connectivitat ecològica del riu Ebre per mitjà de la interconnexió de les àrees natural.
 
La roda de premsa de presentació del projecte i les accions previstes per l’IDECE per dur a terme MIGRATOEBRE serà aquest dimarts, 29 d’abril, a les 16.00h a la seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre.

16:00|Presentació projecte LIFE MIGRATOEBRE.Delegació del Govern (c. Montcada, 23. Palau Abària)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Jordi Borràs, presentaran el projecte LIFE+  Nature: MIGRATOEBRE.