Acció Social obre el segon servei Minuts menuts" de Catalunya a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

query_builder   30 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social obre el segon servei Minuts menuts" de Catalunya a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El servei s'ubicarà a la Ludoteca El Pirata en el Mercat Municipal de Mar de Vilanova i serà el segon que s'inaugura al territori després del que es va posar en marxa ahir a Castellvell al Baix Camp
Demà dimarts, 30 d'octubre, s'obre el segon espai "Minuts menuts" de Catalunya a Vilanova i la Geltrú (Garraf). Es tracta d'una iniciativa pionera impulsada per la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. A l'acte inaugural del nou servei hi assistirà la secretària de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania, Carme Porta, la directora dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Neus Orriols, així com la regidora d'Educació i Treball de l'Ajuntament vilanoví, Rosa Mercadé. El servei "Minuts menuts" de Vilanova s'ubicarà a la Ludoteca El Pirata, situada a les instal¿lacions del Mercat Municipal de Mar. Aquest servei és el segon que s'inaugura, després de la posada en marxa ahir del primer "Minuts menuts" a Castellvell del Camp (Baix Camp) i formen part de la prova pilot on hi participen 11 municipis i/o Consells Comarcals amb experiència o trajectòria en projectes dirigits a la primera infància, Aquest projecte neix com a un servei universal destinat a conciliar el temps personal i familiar. Una mesura més que recolzarà la vida familiar i contribuirà a que sigui més de qualitat. El servei "Minuts menuts" es realitza en col¿laboració amb les administracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància.

18:00|.Ludoteca El Pirata. Mercat Municipal de Mar (c. de la Llibertat, 137)|Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, assistirà a la posada en funcionament del Servei "Minuts Menuts" per donar temps personal a les famílies.