La consellera Carme Capdevila presideix l'acte central del Dia internacional de les persones amb discapacitat

query_builder   2 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix l'acte central del Dia internacional de les persones amb discapacitat

La jornada vol sensibilitzar l'opinió pública de les necessitats d'aquest col·lectiu
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dimecres l’acte central del Dia internacional de les persones amb discapacitat organitzat pel Departament. Acompanyaran la consellera el tinent d’Alcalde d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà; la presidenta delegada de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Montserrat Ballarín; i el president del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), Francesc Pérez.
 
El Dia internacional de les persones amb discapacitat va ser instaurat per les Nacions Unides amb l’objectiu de sensibilitzar l’opinió pública de les necessitats d’aquest col·lectiu. A Catalunya, el Departament d’Acció Social i Ciutadania ha programat pel matí una trobada amb experts per donar a conèixer les mesures que s’apliquen per integrar les persones amb discapacitat. A la tarda, després de la intervenció de la consellera tindrà lloc una mostra d’arts escèniques protagonitzada per persones amb discapacitat.

17:00|.L'Auditori. Sala Oriol Martorell (c. Lepant, 150)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l’acte central del Dia internacional de les persones amb discapacitat organitzat pel Departament.