El conseller Francesc Homs anunciarà demà el guanyador del XXVI Premi Internacional Catalunya

query_builder   7 maig 2014 15:20

event_note Nota de premsa

El conseller Francesc Homs anunciarà demà el guanyador del XXVI Premi Internacional Catalunya

  • El guardó distingeix aquelles persones que han contribuït a desenvolupar els valors culturals, científics o humans arreu del món
El conseller de Presidència, Francesc Homs, anunciarà en roda de premsa demà dijous, 8 de maig, la persona guanyadora del XXVIè Premi Internacional Catalunya. Ho farà en una compareixença a les 13.00 hores, a la Sala Torres Garcia, acompanyat del president delegat del jurat del premi, Xavier Rubert de Ventós.

Aquest guardó, creat el 1989 per la Generalitat, reconeix anualment aquelles persones que han contribuït decisivament amb el seu treball creador a desenvolupar els valors culturals, científics o humans arreu del món. Un total de 31 personalitats han rebut aquest guardó i l’any passat es va concedir a l’expresidenta de Noruega, Gro Harlem Brundtland i també, a l’activista Malala Yousafzai. El premi està dotat amb 80.000 euros i l’escultura La clau i la lletra d’Antoni Tàpies.

13:00|El conseller Homs anuncia el guanyador del XXVI Premi Internacional Catalunya.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, anunciarà en roda de premsa la persona guanyadora del XXVI Premi Internacional Catalunya. Ho farà acompanyat del president delegat del jurat del premi, Xavier Rubert de Ventós.