RECTIFICACIÓ; La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugura a Tortosa les jornades dedicades a maltractaments

query_builder   3 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

RECTIFICACIÓ; La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugura a Tortosa les jornades dedicades a maltractaments

L'acte es farà a la seu dels Serveis Territorials del Departament d'Educació de les Terres de l'Ebre
La consellera de Justícia, Montserrat Tura,  inaugura avui, dimecres 3 de desembre, les jornades organitzades sota el títol “Com evitar la repetició de maltractaments: 19è aniversari de la convenció de Nacions Unides sobreb els Drets dels Infants”. L’acte es realitzarà a la seu dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a les Terres de l’Ebre i no als Serveis Territorials del Departament de Justícia com es deia ahir a la convocatòria.
 
A l’acte hi assistiran Lluís Salvado Tenesa, delegat del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Federico Diego, director territorial del Departament de Justícia a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Cutadania a les Terres de l’Ebre, i Rosalia Mercadé Orriols, secretaria dels Serveis Territorial del Departament d’Educació a les Terres de l’Ebre.

16:00|.Carrer de la Providència, 5-6|Tortosa (El Baix Ebre)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà les jornades "Com evitar la repetició dels maltractaments: 19è aniversari de la convenció de Nacions Unides sobre els Drets dels Infants".