CONSUM

L'Agència Catalana del Consum (ACC) presentarà demà a Manresa el Balanç d'Actuacions 2013, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya

query_builder   11 maig 2014 12:00

event_note Nota de premsa

CONSUM

L'Agència Catalana del Consum (ACC) presentarà demà a Manresa el Balanç d'Actuacions 2013, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya

 
El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa, presentarà demà dilluns, 12 de maig, a Manresa el Balanç d’Actuacions 2013 de l’ACC, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya.
 
L’acte tindrà lloc a les 10.00 hores, a la seu dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central (c/.de Castelladral, 5-7 Pol. Industrial Els Dolors (Palau Firal). A la presentació també hi assistirà el la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves.
 
En aquest marc, es donaran a conèixer les accions dutes a terme per l’Agència al llarg de l’any passat, a les comarques de la Catalunya Central en relació a les consultes, reclamacions ateses, mediacions i arbitratges realitzats i els productes retirats, en defensa dels drets dels consumidors, a més de la tasca realitzada per l’Escola del Consum de Catalunya, entre d’altres actuacions.

10:00|Presentació a Manresa del Balanç d'Actuacions 2013 de l'ACC.Palau Firal (Castelladral, 5-7 Pol. Industrial Els Dolors)|Manresa (Bages)

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa, presentarà a Manresa el Balanç d’Actuacions 2013 de l’ACC en matèria de defensa dels drets dels consumidors a Catalunya.