El conseller Homs presidirà la inauguració de la Fira de Sant Isidre de Solsona

query_builder   15 maig 2014 17:07

event_note Nota de premsa

El conseller Homs presidirà la inauguració de la Fira de Sant Isidre de Solsona


El conseller de la Presidència també presidirà la inauguració de l’exposició “Consum: punt de trobada” de l’Agència Catalana del Consum, i el lliurament de premis d’Empresaris per al Solsonès.
 
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà demà, 16 de maig, a les 12 hores, la inauguració de la 62a Fira de Sant Isidre de Solsona, que es farà fins el 18 de maig a la localitat.
 
El conseller Homs arribarà a les 12 hores a la seu del Consell Comarcal del Solsonès (Palau Llobera) on serà rebut per l’alcalde de Solsona, David Rodríguez i el president del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà. També hi seran presents el delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau, el director de la Fira de Sant Isidre, Esteve Algué i el director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa.
 
El conseller signarà el Llibre d’Honor i es traslladarà a la Sala Gòtica, on es farà l’acte inaugural de la 62a Fira de Sant Isidre de Solsona, amb els parlaments del director de la Fira i l’alcalde de la localitat. El conseller de la Presidència clourà l’acte.
 
Abans de l’acte inaugural, aproximadament a les 12.10 hores el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
A les 12.30 hores, Francesc Homs es dirigirà a la sala Francesc Llobera, on presidirà la inauguració de l’exposició “Consum: punt de trobada” de l’Agència Catalana del Consum.
 
A continuació, visitarà la Fira de Sant Isidre i a les 14 hores presidirà el lliurament de premis a l’estand d’Empresaris per al Solsonès, al passeig pare Claret.
 
La Fira de Sant Isidre de Solsona arriba aquest any a la 62a edició amb més de 200 expositors i més de 600 caps de bestiar, xifra que la consolida com la primera fira de Catalunya en nombre d'animals vius. Una de les principals novetats és que el certamen suma esforços amb la Fira Masies+Sostenibles que enguany arriba a la seva quarta edició. L’objectiu és reforçar l'aposta del Solsonès per desenvolupar el sector forestal i potenciar les energies renovables i la biomassa.

12:00|El conseller Homs presideix la inauguració de la Fira de Sant Isidre de Solsona.Palau Llobrea (c. Dominics, 12)|Solsona (Solsonès)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà la inauguració de la 62a Fira de Sant Isidre de Solsona. A continuació, inaugurarà l'exposició "Consum: punt de trobada" de l'Agència Catalana del Consum i, seguidament, farà un recorregut per la Fira de Sant Isidre. A les 14.00 hores, el conseller presidirà el lliurament de premis a l'estand d'Empresaris per al Solsonès, al passeig pare Claret. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.